JAN KROEZE

Leeftijd: 21 jaar
Bijnaam: Kontj
Vrijgezellig
Hij is de Gele wegpiraat die ook wel raad weet met een biertje en vooraan zit in de stamkroeg. Op zijn tijd heeft  hij ook een top kwaliteit mokkeltje. Hij was de organisator van een top avond Toppers in Concert met 18 man. Een belangrijk gegeven: Jan is de Koningpinteman van de Euro avonden. Dit vanwege zijn overvloed aan Euro's. Op tentfeesten kan het voor hem soms raar lopen. Bekijk het op vele manieren. Jan staat het liefste aan de andere kant van de bar. Zo kan er meer gedronken worden en is hij altijd zelf als eerste aan de beurt.    

 
VINCENT HOLLENGA

Leeftijd:overleed op 08-01-07 op 18 jarige leeftijd
Bijnaam: Al Bundy
In het bezit van een relatie
Afspreken met hem hoef je niet te proberen. Hij zegt meestal dat ie bijna bij je is, of dat ie er binnen enkele ogenblikken is. Hij is dan meestal te vinden bij zijn meid in het Beruchte dorp Beusichem. Verder sport hij stevig om zijn buikje kwijt te raken. Hij is zeker te vergelijken met de bekende Bob de bouwer want ook Vincent weet ook raad met een hamer en beitel. Sinds enige tijd heeft Vincent zich aangemeld bij de ANWB. Waarom dat weten wij ook niet, misschien omdat hij 1.5 jaar geleden een Yamaha schakelbrommer kocht.

 
TIM KRUISSEN

Leeftijd: 20 jaar
Bijnaam: Arie
Wisselend met relaties
Hij is wereld beroemd geworden door zijn diverse dames. Hij lust graag een biertje, al weet hij soms niet waar hij het moet laten. Er zijn altijd emmers te kort in de bus. Tim zorgt er gewoon voor dat hij voor de busreis weer helemaal leeg is. Eens per jaar zorgt Tim dat zijn moeder weer wat Bier pullen erbij krijgt. Want dan neem hij een avond de tijd om ze te verzamelen bij het tentfeest te Asch. Hij behoort tot de harde kern van onze gang. De laatste tijd wordt Tim toch wat serieuzer dus wie weet dat hij ons binnenkort op de hoogte stelt van zijn nieuwe relatie.

 
DEKKER

Leeftijd: 20 jaar
Bijnaam: Dekker
Vrijgezellig
Dekker is DE KENNER onder ons. Hij heeft voor elk schatje wel een goede benaming. Hij is de onbetwiste milfhunter en laat ze zeker niet zomaar voorbij lopen. Zijn verdere verleden met zijn milfjes kan helaas niet worden prijs gegeven. Hij heeft net zoveel gevoel voor vrouwen als voor auto's. Je wist vast nog niet dat een auto ook geil kon zijn. In het weekend vind je hem dan ook vaak poetsend op een mooie auto. Tevens is hij grootafnemer Helder Heerlijk Heineken.

 
JURGEN GREMIE

Leeftijd: 20 jaar
Bijnaam: Bertje
Vrijgezellig

Het is onze kleinste man maar denkt toch dat hij het meeste zuipen kan. Als wij na een feest met een bus naar huis vertrekken dan is ‘’Onze Bertje’’ de vaste persoon die de emmer vast houd. Zit er ook maar niet over in dat hij deze niet zal vullen. Verder zie je Bertje paar keer per week in de wei een balletje trappen. Ook wordt Bertje gezien als een van de gevaarlijkste weg piraten van ons.

 
ELMAR DOKMAN

Leeftijd: 20 jaar
Bijnaam: Elmo
In het bezit van een relatie
Animator Terschelling, zo zagen wij hem in de voorbereiding,tijdens en na onze vakantie op Terschelling. Alles werd door hem in goede banen geleid. Zonder hem waren wij niet verder gekomen dan een vakantie op de camping in ons eigen dorp. Elmar heeft al lange tijd een relatie met zijn schattige popje maar kan daar prima mee omgaan want hij is nog altijd trouw aanwezig bij de GANG.

 
IGOR BASSA

Leeftijd: 20 jaar
Bijnaam: Iggi
Vrijgezellig
Iggi JAH !, en hij raakt helemaal opgewonden, onthouden dames. Igor is helemaal trots op zijn langharige hoofdje. Hij is daar elke dag weer tijden mee bezig. Igor is een groot voorstander van non-alcoholische dranken want bier drinken kan hij nog niet zo goed. In onze stamkroeg volgt hij nu de curcus: bier drinken,meer bier drinken, het meeste bier drinken.Dit is onder leiding van Dhr, Dekker en Hommie.   

 
RIK SPRONK

Leeftijd: 20 jaar
Bijnaam: Spek
I
n het bezit van een (gelukkige) relatie, met zijn meidje uit Culiborg

Onze vriend Spek heeft zijn bijnaam te danken aan z’n ijselijk grote worst vingers. Ook spek is meestal bezig met de werkzaamheden omtrent zijn vriendin. Spek loopt graag in nette D & G kleding. Hier voelt hij zich helemaal The Master in. Spekkie is dolgelukkig op zijn ‘’beatle’’ kapsel. Zijn lange deurmat is dan ook erg intrek bij zijn meidje. Rik zal ons nooit onder de tafel drinken want Rik zit meestal al vol van al het eten. Bij de kroeg,de turk of de disco hij heeft zijn eigen menu'tjes.

 
NELSON HOMMES

Leeftijd: 20 jaar
Bijnaam: Hommie
Vrijgezellig
Het is onze Big papa van de groep. Hij weegt ruim 100 kg en een tankinhoud van zo'n 10 liter. Deze tank is meestal gevuld met bier want daar is Nelson niet vies van. In zijn scooter-periode is het al menig maal mis gegaan. Konijnen, zacht rijdende auto's, en alcohol waren de oorzaken. Hopelijk een betere auto-periode in het vooruitzicht. Sinds enige tijd bezet Hommes over een fitnesscomplex. Hommie probeert in deze ruimte enkele crew leden te helpen met afslanken of spieren kweken, met suc6.

 
MARCO KROEZE

Leeftijd: 21 jaar
Bijnaam: Ambtenaar
Vrijgezellig
De ambtenaar van het stel. Op terschelling was Marco voorzien van een stretcher met daarop twee matrassen van schuim en een slaapzak. Hij ging overduidelijk voor comfort in zijn bedje. Hij is de eerste die de leeftijd van 18 jaar is gepasseerd. We hebben hem echter wel duidelijk moeten maken dat je vanaf je 18e je rijbewijs mag halen. Inmiddels heeft hij toch overwogen rijlessen te nemen dus opgepast. Marco heeft dames op een niet al te hoog pitje staan. Hij neemt kennelijk rustig de tijd.  

 
MICHAEL VOSS

Leeftijd: 21 jaar
Bijnaam: Voss
Vrijgezellig
Voss Bier dat lust hij niet, Heineken een beetje. Een jaar geleden besloot hij om zich in te schrijven om een Hoveniers opleiding te gaan volgen. Hij heeft het bijna een jaar volgehouden. Net voor het eind heeft hij besloten te stoppen met de tuin kabouter-opleiding. Hij zat tijden hulpeloos thuis en kwam toen op een noodplan uit, namelijk het leger in. Hij zit volop in de voorbereidingen. Michael is speciaal, hij is geen bisdenaar. Het is een vervuilde Deilenaar die de rivier de Linge is overgestoken naar het goede volk in Beesd. Mooie dames uit Deil neemt hij ook niet mee, want iets wat er niet is kan je niet meenemen. Michael zijn schatjes zijn anders dan de onze. Het is wel zo dat hij weinig dagen doorbrengt zonder meidje.

 
CHANTAL HOL

Leeftijd: 21 jaar
Bijnaam: Channie
vrijgezellig, na 2.5 jaar
Onze Mama van de groep. We worden dagelijks op de vingers getikt door haar. Ze verteld ons allemaal hoe en wat over onze eigen meidjes. Dit is zeker niet altijd in negatieve zin. Chantal heeft jaren ervaring kunnen we wel zeggen. Channie zit ook in de stamkroeg als opperhoofd op haar vaste plekkiie. Chantal is gelukkig voor ons niet mee naar Terschelling geweest want dan hadden we zeven dagen last gehad van onze kinderoppas. Wanneer we afspreken bij iemand wat te gaan drinken zie je Chantal altijd verschijnen met haar eigen gemaakte witte wijn. Het resultaat: Lazeres naar huis.

 
GERBEN BRAAKSMA

Leeftijd: 22 jaar
Bijnaam: Gurbie
vrijgezellig, na 2,5 jaar
Gurbie was 2.5 jaar het aangetrouwde kippetje van Channie Hol. Ook weet hij net zoals Bertje wel raad met een emmer. Echt zuipen doet ie ook niet maar je kan zo'n emmer toch nodig hebben met een combinatie van beetje bier en veel shoarma. Gerben komt binnenkort ook in aanmerking voor de cursus in onze stamkroeg. De mogelijke cursussen zijn: De inburgering van Bisde of de cursus bier drinken,meer bier drinken, het meeste bier drinken. uiteraard zit bij de inburgering ook een onderdeel bierdrinken.

   
 

-- Centerparcs de Eemhof --

Cartoon

 

  

 
 

concerten

 

 

dance

 

 

  

 

 Betuws spectakel

Crazy piano scheveningen

   kijk voor meer info    in de party - agenda

 

  

 

   Toppers 2007

   vakanties

 

  

 

   Jaarwisseling !!!!

 

   wokken met bisde 2006

Centerparcs Tha Eemhof

   paaslunch

   karten in Maarssen

 

  

 

  

  

   -- Centerparcs de Eemhof --

   -- container --

   -- de Kamasutra --

  -- vader Abraham bij de dokter --

-- teamspirit bij FC de apostelen --

 

© 2009 Bisde On Tour.